10 kristne familier under massivt pres for at forlade troen

Bangladesh_2017_0500101753_web.jpg

I slutningen af maj blev 10 kristne familier udsat for et massivt pres fra den lokale moske. De muslimske ledere gjorde alt, hvad de kunne, for at få familierne til at forlade deres tro på Gud. De 10 familier i Bangladesh er langt fra de eneste. I løbet af de første måneder i 2021, har vi hørt om adskillelige kristne, som er blevet presset til at forlade deres tro.

Den 18. maj deltog de 10 familier i et bibelstudie i den lokale kirke. Det opdagede en gruppe muslimske ledere, som gennem længere tid havde overvåget kirken. Om aftenen opsøgte de muslimske ledere de 10 familier i deres hjem. De gennemsøgte husene og sagde til familierne, at de ville komme i helvede, fordi de havde konverteret til kristendommen.

Dagen efter blev familierne inviteret til en samtale i moskeen. I stedet for en rolig samtale blev de kristne familier tilbageholdt. Gentagende gange blev de bedt om at vende tilbage til islam. Familierne nægtede, men de fik lov at gå, hvis de til gengæld ville komme jævnligt i moskeen.

Efterfølgende har familierne nægtet at komme i moskeen. Derfor har de muslimske ledere tvunget familierne til at mødes med en muslimsk missionær. Hans opgave var at overtale familierne til at vende tilbage til islam.

Da de muslimske ledere blev ved med at presse dem, tog familiernes præst sagen i egen hånd. Han gik til en lokal regeringsrepræsentant og sagde, at hvis han ikke tog affære, ville præsten gå videre til de lokale myndigheder. Derfor valgte regeringsrepræsentanten at sige til moskeens ledere, at de skulle stoppe med at presse kristne til at forlade deres tro.

På trods af opbakningen fra myndighederne frygter mange kristne med muslimsk baggrund stadig forfølgelse. De flygter fra deres landsbyer, er bange for at gå på arbejde og flere kan slet ikke få et job.

Bed for Bangladesh

  • Bed om at de 10 familier må holde fast i troen på Jesus

  • Bed for de muslimske ledere og særligt om, at de må løsne det stramme greb om de kristne

  • Bed for de kristne i Bangladesh, som mange steder er under et lignende pres fra muslimske ledere


Få bedeemner på SMS

Hver uge udsender vi en SMS med et aktuelt bedeemne fra den forfulgte kirke. Hvis du vil bede med, kan du tilmelde dig vores bedeSMS:

Klik her for at tilmelde dig vores bedeSMS